FAQ

1Wat is de entree bij Club Jinx?
Op reguliere avonden (kijk voor uitzonderingen bij agenda of op onze facebook pagina) is de entree voor 00.00 3 EUR. Na 00.00 is de entree 6 EUR.
2Is er een garderobe?
In Jinx is een gratis garderobe aanwezig. Voor meer informatie over onze garderobe bekijk ons garderoberegelement.
3Wat is de alcoholleeftijd bij Club Jinx?
Sinds 1 januari 2014 is de alcoholleeftijd door de regering verhoogd. Door deze nieuwe wet mag er alleen nog alcohol geschonken aan mensen van minimaal 18 jaar oud. In Jinx krijg krijg je een stempel (18+) op vertoon van een geldig I.D bewijs. Met deze stempel kan je bij de bar een alcoholisch drankje bestellen.
4Wat is de minimale leeftijd op zaterdagavond?
Wij hanteren een minimale leeftijd van 16 jaar op de zaterdagavond. Je dient als 16 of 17 jarige wel vóór 0.00 binnen te zijn. Na 0.00 hanteren wij een deurbeleid van 18 jaar en ouder.
5Waar kan ik contact opnemen als ik iets ben verloren?
Als je iets bent verloren dan kun je contact met ons opnemen via facebook, onze contactpagina of telefoonnummer.
6Ik ben nog geen 16 jaar, kan ik toch naar Club Jinx?
Voor ieder onder de 16 hebben we regelmatig scholierenparty’s (12+). Bekijk onze agenda voor de eerst volgende scholierenparty.
7Hoeveel kost een munt?
In Club Jinx betaal je met munten. Een munt kost 2,20,- per stuk.
8Kan ik in Club Jinx ook pinnen?
Bij onze kassa kun je pinnen en contant betalen. Bij onze muntautomaten kun je alleen contant betalen. Het is in Jinx enkel mogelijk om consumpties met consumptiemunten te betalen. Alle munten zijn voorzien van een uiterste geldigheidsdatum, zorg ervoor dat je tijdig je oude munten opmaakt!
9Moet ik mij legitimeren bij binnenkomst?
Bij de kassa kan controle plaatsvinden op leeftijd van de bezoeker. Wij werken hierbij met een elektronisch controlesysteem die enkel geldige officiële ID bewijzen accepteert zoals paspoort, rijbewijs of ID kaart. Wanneer wij twijfelen over de leeftijd van een bezoeker kan hij/zij enkel op vertoon van een geldige legitimatie Club Jinx betreden.
10Hoe kan ik een VIP-tafel boeken?
Op reguliere avonden, waarbij geen voorverkoop voor de VIP Lounge is, kan je een tafel in onze VIP Lounge verkrijgen bij aanschaf van 2 flessen van onze bottle service (Trojka en Prosecco uitgesloten). Dit is op basis van beschikbaarheid. Wij raden aan om hier vooraf contact over op te nemen om te reserveren.